Geef uw versleten bank of stoel een tweede kans

Na jarenlang gebruik is uw stoel of bank wellicht doorgezakt en/of versleten. Het is natuurlijk een optie de kapotte stoel of bank te vervangen. Echter zijn mensen soms gehecht geraakt aan het meubelstuk en doen ze deze liever niet zomaar bij het afval. In dit geval is het een goede keuze uw stoel of bank een tweede kans te geven doormiddel van meubelstoffering of meubelreparatie. Opnieuw stofferen is mogelijk van leren fauteuil tot rieten krukje. Ook bij de keuze voor meubelreparatie zijn er veel dingen mogelijk. Soms bestaan de werkzaamheden enkel uit het opvullen van een doorgezakte stoel of bank, in andere gevallen wordt het meubel helemaal gerestaureerd. Na de meubelreparatie ziet uw meubel er weer geweldig uit en kan deze weer vele jaren mee. Op deze manier geeft u uw meubel een tweede kans!

De verschillende voordelen van herstoffering en meubelrestauratie

Is de stof van uw meubel gescheurd? Geef ‘m een tweede kans door de keuze te maken voor Meubelstoffering. Eén van de voordelen is uiteraard dat u uw bank of stoel kunt blijven gebruiken. Maar daarnaast brengen meubelreparatie en -stoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een antieke stoel of bank repareren een stuk duurzamer dan het kopen van een nieuw meubelstuk. Verder is dat de aanschaf van een nieuw meubel vaak prijziger is dan het repareren van een oud meubel. De uitkomst van herstoffering of meubelreparatie? Uw favoriete stoel of bank dat er weer geweldig uitziet!

Uw antieke bank of stoel laten herstellen bij een ambachtelijke meubelstoffeerderij

Natuurlijk wilt u dat uw favoriete meubelstuk volledig hersteld wordt. Arends Stofferingen gaat altijd voor een optimaal resultaat. Bij Arends kunt u met ieder meubel terecht. Van moderne loungestoel tot rieten krukje en van meubelstoffering tot gehele renovatie. De opties zijn zeer divers en u zult perplex staan van het resultaat. Eerlijk vakmanschap is één van de kernwaarden. Dit vindt u zoal terug in goede service en een gratis offerte. Wanneer u vragen heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen. Meubelreparatie en -stoffering is in bijna ieder geval een optie én een duurzame investering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *