Wat kun je met een vibrator?

Je vindt vibrator tips van sextoystips.com op de website. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je genot kunt beleven. En voor iedereen zit de zogenaamde G-spot op een andere plek. Oefening baart kunst maar uiteindelijk kan iedereen zijn of haar plek vinden. De vibrator wordt namelijk ook steeds meer door mannen gebruikt. Een belangrijk punt van de vibraotor is de intensiteit. Deze kun je vaak zelf samenstellen en zo ontdek je welke stand bij jou past. Ook kan het geluid bepalen of je wel of niet een genietmoment gaat krijgen. Veel mensen houden niet van een hard geluid en dit kun je voorkomen door de intensiteit lager te zetten. Kun je het geluid wel verdragen dan zorgt een hogere intensiteit meestal voor een beter genot.

Welke standjes zijn nu populair?

Het missionaris standje is van alle tijden en is alles behalve saai. De vrouw ligt hierbij onderop waarop de man besluit er bovenop te springen. Natuurlijk wel voorzichtig. Maar met intense gevoelens en en eventueel voorspel gaat hij ervoor zorgen dat de vrouw en hijzelf een genot gaan beleven. Het is niet voor niets het meest intieme standje wat er is. Maar er wordt ook veel gekozen voor het reverse cow girl standje. Hierbij zijn de rollen precies omgedraaid en ligt de man juist op het bed. Jij als vrouw gaat dan dominant bovenop zitten. Ook dit is een intiem moment. Voor de mensen die nog wel eens wat willen proberen raden wij aan om de acrobaat eens door te nemen. Dit standje vind op de stoel plaats waar de man op gaat zitten. Vervolgens gaat de vrouw bovenop de penis kruipen.

Sexy kleding voor mannen en vrouwen

Er is verschillende sexy kleding verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Het meest populair is de latex en lederen kleding. Deze zorgen voor een intiem en spannend voorspel. Ook het materiaal wordt veel aangeraakt en dit geeft vaak meer genot als het klare komen alleen. Maar ook kun je er voor kiezen om een voorspel te doen met een voorbind dildo. Veel mannen fantaseren wel eens over het anaal bevredigd worden. Hier hoef je niet bi of homo voor te zijn. Ze willen gewoon ook een 2de G-spot proberen te ontdekken. Vaak vinden ze die en dit zorgt dan ook weer voor voldoende afwisseling in bed. Dit komt de relatie alleen maar ten goed. De vrouw wil ook steeds meer dominant en bazig kunnen zijn.

BDSM spullen voor iedereen

Natuurlijk zijn er ook BDSM spullen voor mensen die hiervan houden. Vaak gaat het hierbij niet om het klaarkomen maar het rollen spel wat je speelt. Vaak is er 1 iemand de meester of meesteres en zijn andere personen onderdadig. Het kan zijn dat je het lekker vind om eens een keer met de zweep geslagen te worden. Maar ook kan je fantaseren over het onderdanig zijn en vernederd willen worden. Sommige mensen houden er dan ook wel van om eens stevig aangepakt te worden met de vuist. Dit noemen we ook wel fisting. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *