Kom meer te weten over mooie woonstijlen en opties voor je interieur

Met een goede inrichting draag je bij aan een plezante leefomgeving. Af en toe is het niet vanzelfsprekend om een inrichting te kiezen. We helpen je hier graag bij. Om te beginnen is het goed om te starten bij welke woonstijl je mooi vindt. Woonstijlen kunnen erg uiteenlopen van elkaar. Uitzoeken wat je het mooist vindt en wat het beste aanvoelt is een goed vertrekpunt. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste spullen om je inrichting verder af te maken. Doe hieronder meer inspiratie op.

Kies een woonstijl die je je thuis laat voelen

Er zijn een heel aantal woonstijlen mooi, van klassiek tot aan industrieel. De juiste keuze maken is niet altijd makkelijk, zo nu en dan kan je je weg kwijt raken in de vele opties. We behandelen een aantal van onze top woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst de basic woonstijl – die zich onderscheidt door eenvoudige vormen – is meestal heel erg mooi. Daarnaast geniet de design woonstijl een strakke uitstraling, wat ook interessant is. Afsluitend is een klassieke woonstijl perfect als je van rijke stijlen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je kamers prachtig maken. Wanneer je een woonstijl hebt kunnen kiezen, is het tijd om het verder af te maken. Ga op zoek naar de vetste spullen die perfect passen in jouw gekozen woonstijl. Ook kleine spullen kunnen bijvoorbeeld al verschil maken. De citroen vaas is hier een voorbeeld van.

Verlichting in de keuken

Hoezo is de keuze voor een bepaalde verlichting boven de tafel in de keuken nou zo cruciaal? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder verlichting? Zeker bij de keukentafel moet behoorlijk veel licht beschikbaar zijn. Dit is namelijk de plek waar we urenlang tafelen, studeren en aangename avonden met vrienden beleven. Ga je verlichting kopen? Houd dan rekening met de positie, het soort verlichting en de gewenste hoeveelheid licht. Aarzel je welk licht het beste boven jouw tafel past? Vraag dan in ieder geval advies bij een professional.

Vintage en Retro – De optimale interieurcombinatie.

Helemaal van dit moment: Vintage en Retro. Daar waar de één zeer erg fan is van moderne en strakke sferen, is de ander meer fan van een klassieke stijl. Voor de laatste club is de samenvoeging van retro en vintage een echte aanrader. Retro bestempelt zich door de vrolijke uitstraling en de gemengde vormgeving. De stijl Vintage is er een met veel brutaliteit. Het kan heel levendig zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er typische kleuren die Vintage betitelen, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Een geheel kreukloos product past niet bij Vintage. Geef kleding en producten een nieuwekans en geef er zelf een leuke touch aan. Een fijne samenspel tussen verleden en heden! Op fanvanwonen vind je nog meer leuke en unieke tips over woonstijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *